2011 m. vasario 12 d., šeštadienis

away

,,Ir kaip galėjau leisti, kad išorinis pasaulis nurodytų, kaip 
man gyventi? Dažnai sakoma, kad reikia ,,gelbėti bent
išorę". O aš sakau, kad reikia ją žudyti, nes tai vienintelis būdas išsigelbėti pačiam".
(,,Meilė trunka trejus metus")


Taip.Ir nors šian šaltas žiemos vakaras, viduje sukasi šimtai spaįnuotų drambliukų..Po pusantrų metų pagaliau kažka užkliuvo už viduje gulinčio akmens, pagaliau kažkas bent pabandė pavaikščioti mano širdies takais.
Ir tai būtų pakankamai saugu, pakankamai gera, jei ne kas žingsnį tykantys pavojai įgriūti į vieną iš tų prisiminimų šulinių.
Jų niekas nedengia.
Ir dengti neturėtų, nes tada jie užsivertų amžiams.Nebebūtų galimybės pasimėgauti jau praeityje surūšiuotomis akimirkomis, kai.. savaitės virsdavo paromis.
Hrr, nukratė šaltis, ar drebulys. Nežinau kas.Žinau, tik tiek kad prisiminimas čia įkišo savo trigrašį. Jautrių temų paliestas, vargšelis neatranda ramybės.Kalatojas kaip mažas vaikas, negalėdamas pasirinkti ar ledai su karamele, ar ledai su šokoladu. Vienodai saldu, vienodai vilioja..o nusipirkti gali tik vieną.
- Sese žiūrėk čia mus apibūdina - rodo brolis į savo numieštą ,,medo šedevrą".Ten pavazduota ,,Aš (berniukiško žmogeliuko veidas ) I♥ (mergaitiško žmogeliuko veidas) Tave. " 
-Kaip gražu! Būsi dailinkas, pamatysi.
-Seseeeeeeeeeeee - ir susiraukia.
-ataik ataik.
Pribėga prisiglaudžia prie kaklo pabučiuoja, apkabina..paguli ant manęs staiga pašoka ir nueina atgal prie lentos.
Nutrina. Piešia visokius begemotus, sniego senius, ratus, mokyklą..po geros valandos žvilgteliu, jau rašo:
,,Musu šeima pati ...., nors mes ir pykstames su mama labai, ir lovos sese nepasiklojo, bet tėvų namie nėra tai gerai." ir pabraukta dviem brūkšniais visas.
Baugu pasidarė, jei 8 metų vaikas jau pradeda galvoti apie šeimos struktūras, nemato šilumos ( Dievas, alachas, ar kas tik nori mato - iš visų jėgų bandau jam duoti visą įmanomą meilę), tai kas bus vėliau? Neplauks jis pasroviui. Irsis, kaposis, sieks idealizmo..smarkiai kris žemyn.
Baugu pasidaro.
Matyt čia ir yra visa ko point'as, kad vienas lauke nekarys, nors ir bus stipresnis už visą gvardiją.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą