2011 m. vasario 8 d., antradienis

fuhgi


Wait! I'm in the wrong house
I'm in the wrong room
Some place in someone else's shoes
I want to turn back
I want to shut down
I'll blow away if I breathe out
Save me from sleeping now
Save me from flying out
I disappear here..




Diev ir kaaaip taip gali viskas per vieną dieną..ką čia dieną, per pora valandų sugriūti? Tiek statyta, 8 metus brandinta suagota, ir visgi ,,yla visada išlnda iš maišo ". Hm, čia turbūt ji ir prabado visą maišą, viską sugadina viskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Liūdesėlis.
8 metus tobulų santykių su broliu. Tebeliko tik 2 žmonės kuriuos ranką prie širdies pridėjus galiu pasakyti, kad tikrai myliu. 
-Brolis ir močiutė. 
O dabar ir pastarasis, priveda iki ašarų.
djvhvwvjuve54be56v4wccqdjfwicuw pikta ant viso pasaulio.
Viso sukrušto pasaulio.
Nudvėst galima.
Ir apskritai, 9tokai išsigando projekto. Na argba pavadinimo ,,Socialynių lyčių vaidmenys visuomenėje ir stereotipai". Iš 20 teyra tik 12, ir vėl nusivylimas. Tikiuosi su 10tokais bus lengviau.
O dar ąžuolynas.
Vievis laukia.
Eina naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ch ch ch ch uiuiuiui. 
Užmuščiau ką nors, bet bijau kad neužteks jėgų.

3 komentarai:

  1. Dėl seminaro nepergyvenk, šiais laikais maža motyvuotų žmonių,kuriems būtų ne tas pats. Tad manau reikės pasitelkti truputuką apgavysčių ir imti visą klasę pamokos metu, tada bent jau eis ir gal kažką naudingo išgirs, net nenorėdami to pripažinti;) O kas su broliuku nutiko????

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ai kad dėl to seminaro.. pas mus valdžia skeptiškai žiūri kažko.. ;/ nu aš bandysiu laimę. (whew) O su broliu susipykom, mat jis manužrekė ,,užsičiaupk" ir aš jauuuu pablūdau ten. rėkiau kol stygas prarėkiau, paskui nuėjo jis į kitą kambarį burba irgirdžiu durnė manęs nemyli, atėjau sakau ką čia pasakei sako nesakysiu skrč iškaulyjau pasakė, tai ble vėl pykomės kol jam į galvą įkaliau kad labai jį myliu ( nes supykau, aš turiu moto - kiekvien dieną pasakyti žmogui kurį myliu, kad jį myliu..tad kas dieną jis gauna iš manęs ,,meilės" doze..) ir aš apsiblioviau kartu su juo ir paskui susitaikėm..krč..viskas komplikuota darosi...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tuiesiog jis auga, darosi vis didesnis, tad ir meilę jam parodyti darosi vis sunkiau. Juo labiau kad artėja paauglyestė(tragiška laiko tarpas) tuomet jau reikės džiaugtis jei nesiunčia į kelias raides, ką jau šnekėt apie meilės prisipažinimą. Šiaip ar taip, juk jis giliai širdelėje tikrai tave myli, tiesiog berniukiški genai daro savo :D

    AtsakytiPanaikinti