2013 m. kovo 3 d., sekmadienis

Svajonių pabaiga

Va taip ir atsitinka. Visi šūdai per vieną dieną. Kas blogiausio, tiesa pasakius, net ne per dieną, viską sužinai per 5 valandas. A) teko išeiti iš darbo, nes prieš tai girtas darbas pasirodė vertas šiknaskylės. Ne viskas auksas, kas auksu žiba, konkurencija, ir žinoma, bobų kolektyvas. Tad atidirbti 3 mėnesiai. O blogiasia tame, kad vėl teks sėsti ant tėvų pečių, sedėti ant savo algos buvo daug smagiau, bet sprendimas yra sprendimas ir nereikia grežiotis atgal. Susirasiu kitą. Tik va gaila, kad svajonėsturės pakisti. Kelionė į tailandą, norimas striukė ir batai, arbatmedžių aliejus, sporto klubo abonimentas, naujas komufležas ir visa kita.. na teks palaukti. Nes viską skaičiavau, dėjau dalinau, ir man reikėjo dirbti 7 mėnesius, kad gaučiau visą tai ko noriu. Didesnių siekių kaip ir neturėjau.  B ) Negavau stipendijos. Čia buvo didžiausias WATAFAK reikalas. Esu trečia grupėje, vidurkis.. blemba net mokykloje tokio aukšto neturėjau, skaičiau įstatymus, kalbėjau su metodininkėm ir sakė ,,gausi gausi, tikrai, dar seniūnė" ir atėjo ta diena ir pyst ir vo. Špyga į mano pusę. 400 lt per mėnesį tikrai būtų nepamaišę. Tad prie tų 7 mėnesių prisideda dar 4 mėnesiai, kad viską gauti. Realiai mastant, teks braukytis norus ir rinktis prioritetus, nes c'mon, su dabartinėm pajamom, jei reikėtų visko čia ir dabar užtrukčiau dvejus metus betaupydama. Aš vis dar viliuosi, kad programoje įsivėlė klaida. C) M turi aukščiausios stadijos alergiją.Zašabys, dabar turėsiu tvarkytis, kad nė dulkės neliktų. Vaistai brangūs, o pagyti tai norėsis. Liūdna, man, nes rūpi tas žmogus, brangus ir mylimas žmogus.
Žodžiu. Viskas einasi keistai, bet vis sau primenu, kad liūdesio jūros jūros skalauja rojaus krantus :) O Juk rojų matau, girdžiu, tereikia tik paliesti :)
Viskas bus gerai.
R sakė, kad aš pesimistė pasidariau, tad žandukus aukštyn ir keliaujam toliau aiškinti projekto, anglų , dovanos ir grožėtis Kaziukio mugės pirkiniu :)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą